Logeren in de hooischuur

Bed & Breakfast

In de bijna honderd jaar oude hooischuur op ons landgoed hebben wij een Bed & Breakfast gerealiseerd. Aangezien de originele en imposante constructie van de schuur zoveel mogelijk behouden en zichtbaar is gebleven, ervaart u de vele jaren dat dit gebouw heeft doorstaan terwijl u naar uw eigen kamer gaat.

De kamers zijn verdeeld over twee verdiepingen te bereiken via het centrale en open gedeelte van de hooischuur. Van daaruit heeft u een schitterend uitzicht op het natuurgebied van de Deurnsche Peel, met zijn vele vogels en reetjes. En soms komt er ook wel eens een vos voorbij.

Ondanks het feit dat de hooischuur inmiddels bijna honder jaar oud is, hebben we niet alleen hedentendaags comfort maar ook verduurzaming gebracht. Alles is goed geïsoleerd en de zonnepanelen op het dak van de hooischuur geven de energie voor onder andere de warmtepompboilers en infrarood warmtepanelen. Zo kan zelfs een gebouw van een eeuw oud duurzaam worden gebruikt!

Vanwege de naam van de Koningshoeve op het landgoed, de Julianahoeve, vonden wij het gepast om onze kamers te vernoemen naar de dochters van Juliana. Vooralsnog zijn er twee kamers, Beatrix en Irene, beiden gelegen op de eerste verdieping. In de nabije toekomst zijn op de begane grond nog twee extra kamers gepland, Margriet en Christina.

Daarnaast krijgen ook de ouders van Juliana een plekje in onze hooischuur. Op de verdieping zal in de toekomst een volledig ingericht appartement te boeken zijn. Dit appartement met de naam Hendrik heeft naast een comfortabele zitkamer ook een badkamer, keuken en aparte slaapkamer met balkon. Op de begane grond is onze suite Wilhelmina bijna gereed. De suite bestaat uit een zitkamer, een eethoek met toegang tot een eigen terras, een badkamer en een aparte slaapkamer.

In de ochtend serveren wij een heerlijk ontbijt met zo veel mogelijk duurzame en biologisch producten in de ontmoetingsruimte in de naast de hooischuur gelegen stal. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de koffiemachine in diezelfde stal. Daarnaast kunt u zich laten verwennen met diverse extra’s, zoals een flesje wijn, borrelplank of een aanschuifdiner. In combinatie met onze gastvrijheid en persoonlijke aandacht voelt u zich tijdens uw verblijf hopelijk als een koning(in) te rijk.

Overnachten op ons Landgoed?

Informeer naar de beschikbaarheid