Kamperen

Op het veld

Beleef de natuur van de Peel

Genieten van een weids uitzicht

Onze rustige minicamping ligt achter op het landgoed met mooi weids uitzicht op het natuurgebied van de Deurnsche Peel. Op het veld van een halve hectare is ruimte voor ongeveer 20 plekken (geen seizoensplaatsen). Het kampeerveld is autovrij, na het installeren van uw plek kunt u uw auto op de aan het veld grenzende parkeerplaats zetten. Honden zijn welkom, we vragen u wel om deze altijd aangelijnd te houden.


Mini camping op een voormalige boerderij, met zeer gastvrije en enthousiaste eigenaren. Locatie is prachtig, stil en heeft fantastische vergezichten. Wandelgebied de Mariapeel ligt letterlijk aan de overkant van de vaart. Wij komen graag nog eens terug!

 

Even tot rust komen

Heerlijk wandelen of fietsen

Landgoed Julianahoeve is een perfect startpunt van een mooie fietstocht of wandeling. Er zijn diverse leuke wandelroutes in de omgeving, al dan niet direct vanaf de camping te starten. Daarnaast kunt u de omgeving uiteraard op de fiets verkennen, er zijn vele zowel lange als kortere routes mogelijk. In de kapschuur is plaats om uw fietsen overdekt te kunnen neerzetten.


Mooie kleine camping gelegen in natuurgebied.
Mooi sanitair en vriendelijke eigenaren.
Veel fiets en wandel mogelijkheden.

Schoon en verzorgd

Fris en fruitig op de camping

De douches en toiletten bevinden zich in het nabij gelegen toiletgebouw onder de kapschuur. Achter de kapschuur is plek voor het gescheiden afval en het reinigen van het chemische toilet. Het groenafval gaat naar onze kippen, die zijn daar dol op.


Jonge minicamping op een prachtige locatie. We mochten zelf ons plekje uitzoeken na een vriendelijk ontvangst door de eigenaar. Mogelijkheid tot het bestellen van broodjes in de ochtend. Zeer net en zuiver sanitair. Heerlijk genoten van de rust en het uitzicht.

 

Elke zaterdag

Schuif bij ons aan tafel

In de voormalige koeienstal is een gezellige binnenruimte om bij slecht weer een boek te lezen of een spelletje te doen. Daar zetten wij 's-ochtends ook de broodjes klaar, mocht u die hebben besteld. Regelmatig kunt u ook bij ons aanschuiven aan tafel voor een driegangenmenu.


Mooie, ruime camping. Ze zetten het niet vol. Iedereen heeft ruim plek en uitzicht. Leuke binnenruimte waar je op zaterdagavond kunt aansluiten bij heerlijk driegangendiner geserveerd door de vriendelijke eigenaren. Fijne plek. Mooi, schoon sanitair.

Meestal in het weekend

De overheerlijke 'Julianaslofjes'

Elke avond komen we even bij u langs om te informeren of u nog broodjes voor de volgende dag zou willen. Naast deze dagelijkse broodjesservice bakken wij soms ook onze Julianaslofjes, een heerlijk gebakje voor bij de koffie. Mocht u er eentje willen proeven, laat het ons weten.


Een hele ruime mooie camping met een prachtige natuur panorama. Mooie omgeving, voor relaxen, wandelen en fietsen. De eigenaren : Zeer vriendelijk, heel enthousiast. Een stijlvol sanitairgebouw die helemaal nieuw gebouwd is. En elke dag piccobello schoongemaakt wordt. De grote verbouwde stal; die voor iedereen openbaar is. Daar waar een boekje en fietsroutes mag lenen. Ruimte om samen te eten of avondje door te brengen.

En niet te vergeten, de heerlijke julianaslofjes.
TOP